Wil jij gaan starten in een 29er of een Nacra15?

 

De Dutch High Performance Sailing Classes helpen je verder!

 

Of een 29er of Nacra 15 iets voor jou is, kun je natuurlijk alleen ervaren na een uitgebreide proefvaart. Je bent van harte welkom op een opstapdag, of, als jouw niveau dat toelaat, tijdens een reguliere training. Opstapdagen organiseren wij vanaf mei, als het water wat warmer is.

Nadat je de HP boten uitgebreid geprobeerd hebt en je verder wilt in de HP classes word je lid van de Dutch High Performance Sailing Classes. Dan kunnen wij je verder op weg helpen.

Misschien wil je graag samen met iemand overstappen of heb je een ervaren zeiler op het oog, dan is het verstandig samen een training bij te wonen. Wij kunnen je inplannen.

Heb je nog geen maatje op het oog, dan hebben wij een up-to-date lijst met alle bekende zeilers in onze classes. Hierin staan zeil-CV, leeftijd en contactgegevens. Ook kunnen onze trainers hierin een helpende hand uitsteken, maar je moet natuurlijk zelf actie ondernemen. Dit kan ook via onze social-media pagina’s.

Als je een teamgenoot gevonden hebt, is het verstandig eerst enkele keren samen te zeilen. Dit kan eventueel tijdelijk door een van de boten van de hoofdcoach te huren, dit voorkomt grote uitgaven.

Als je nog geen boot hebt kun je kijken op onze site bij vraag en aanbod, hierop staan meestal goede, gebruikte boten tegen realistische prijzen. Sailcenter in Almere is de importeur van Ovington 9ers en bij Nacra kun je terecht voor de Nacra 15.

Als dit alles geregeld is, moet je goede afspraken maken met je zeilmaatje over kosten, transport, trainingsuren en wedstrijddeelname, ook hierin adviseren wij graag. Dan aan de slag: uren maken maar vooral veel plezier!

Wanneer je geïnteresseerd bent vul je onderstaand formulier in met je gegevens en je zeil-CV. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.