Frequently Asked Questions

Adverteren

Adverteren boot of zeilspullen

Heb je een boot of zeilspullen te koop? Of ben je er juist naar op zoek? Stuur je tekst en eventueel foto’s naar dhps.webmaster@gmail.com

Plaatsing van 9er of Nacra gerelateerde advertenties is gratis voor leden van de Dutch High Performance Classes. Voor niet-leden zijn de kosten € 10,- per plaatsing. Dit kun je direct betalen door op onderstaande button te drukken.

advertentiekosten niet leden 10,00 euro

Afmelden

Afmelden lidmaatschap
Afmelden als lid of begunstigde van de Dutch High Performance Sailing Classes doe je op deze pagina. Vul alle gegevens in op het formulier en klik aan het eind op verzenden. Er gaat dan automatisch een email naar de secretaris. Jij krijgt zelf direct ook een bevestiging van de inschrijving per email.

Downloaden

Informatie en andere nuttige zaken

Informatie over boottrim, klasseregels, hoe breng je zeilnummers aan, welke diameter en lengte van lijnen heb je nodig en andere nuttige zaken kun je downloaden op deze pagina.

Inschrijven

Inschrijven lid

Inschrijven als lid doe je op deze pagina. Vul alle gegevens in op het formulier en klik aan het eind op verzenden. Er gaat dan automatisch een email naar de secretaris. Jij krijgt zelf direct ook een bevestiging van de inschrijving per email.

Inschrijven training

Inschrijven voor een enkele training of een trainingspakket kun je doen via deze pagina

Inschrijven wedstrijden

Inschrijven voor een wedstrijd moet je altijd apart en zelf doen via de website van die wedstrijd. Wanneer je in de kalender op deze site het evenement zoekt dan staat daar meestal de website van de website aangegeven.

Denk er om dat je bij wedstrijden in  het buitenland ook vaak een “Parent/Guardian Consent and Declaration Form” moet invullen. Ook die moet je via de website van de wedstrijd downloaden. Laat die door één van je ouders ondertekenen.