Terugblik EK 2015

Beste zeilers, ouders en coaches,

Het EK 2015 ligt al weer enige weken achter ons. Voor sommigen begon het gewone leven al weer direct na het evenement, anderen vierden nog een staartje vakantie of gingen naar het WK 2015 in Wales.

Wij als organisatiecomité van het EK2015 blikken terug op een geweldig leuk evenement. We hadden prachtig weer, we hadden wind, we hadden een camping, we hadden een goed comité en een gezellige club,  maar bovenal: we hadden een leuke groep vrijwilligers die dit allemaal tot stand heeft gebracht.

In Wales hebben we veel zeilers, coaches en ouders ontmoet die ook bij het EK aanwezig waren. We hebben heel veel leuke en positieve reacties ontvangen. Daar mogen we samen met alle vrijwilligers heel trots op zijn. Ons als comité geeft dit ook energie voor de volgende stap: het WK in juli 2016.

Voor iedereen: ontzettend bedankt namens het 29er EK event comité!

logo worlds 2016Wil je nagenieten van de prachtige foto’s en HD video’s die zijn gemaakt tijdens het evenement of wil je de wedstrijden nog eens naspelen, ga dan naar 29ereuropeans2015.org en gebruik de “Quick links” rechtsboven op de Home pagina. Uiteraard vind je daar ook de uitslagen, persberichten en diverse verslagjes die zijn gemaakt tijdens het evenement.

 

Wil je meer informatie over  vrijwilligerswerkzaamheden voor het WK 2016, neem dan gerust contact op via een van de volgende emailadressen:

9er.preworlds@gmail.com

info@9erevents.org

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.