Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Beste leden, begunstigers, trainers en ouders

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering zal plaats vinden op 23 januari 2016.
De locatie is de WVOP Aan de Wind 9 1191 LD Ouderkerk aan de Amstel
De vergadering begint om 14.00 en zal rond 17.00 afgelopen zijn.

Voor de nieuwe leden (en overige geïnteresseerden) zal Rob Sepers voorafgaande aan de vergadering 13.15-13.45 een toelichting geven over het reilen en zeilen van trainingen onder de Klassenorganisatie en de visie van het Watersportverbond rondom de 9er.

Op de vergadering zal er ook weer een bestuur wissel plaats vinden:
Volgens het rooster van aftreden is de voorzitter, Sipke Schuurmans, dit jaar aftredend. Hij stelt zich niet herkiesbaar als voorzitter. Het bestuur draagt Leo Becker voor als zijn opvolger. Volgens de statuten kunnen een zodanig aantal leden dat bevoegd is tot het uitbrengen van één/tiende gedeelte van de stemmen alternatieve kandidaten voor de functie van voorzitter schriftelijk bij het bestuur voordragen tot uiterlijk vijf werkdagen voor de aanvang van de vergadering.
Daarnaast zal de reguliere agenda behandeld worden, krijgen jullie het laatste nieuws te horen over het 29er WK in Medemblik en nog een aantal andere leuke zaken. Ter afsluiting drinken we met elkaar een drankje.
Een middag die je niet mag missen dus noteer de datum alvast ! Klik hier om deze vergadering in je agenda te zetten.

Via de website houden we je verder op de hoogte. Half januari vind je hier ook de agenda, verslag 2015 en het jaarverslag.

Graag ontvangen we een AANMELDING voor de jaarvergadering, met opgave van het aantal personen zodat we voldoende stoelen en koffie kunnen voorzien.

Namens het bestuur sportieve zeilgroeten, fijne dagen en tot de 23e.

Ellen Visser
Secretaris 9er Klassenorganisatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.