BESTUUR DHPSC

De bestuurlijke tak van de DHPSC bestaat uit bestuursleden en een aantal commissies en adviseurs. Iedere maand komt het bestuur, trainers en een aantal commissieleden (online) bij elkaar om bestuurlijk en praktische zaken te bespreken.

Omdat we als Klassenvereniging ook zelf zeilwedstrijden en trainingsweekenden en kampen organiseren, hebben we naast bestuurlijke taken ook regelmatig overleg over meer praktische zaken en bemensing bij zeilactiviteiten.

Onze verenging bestaat uit veel enthousiaste (ouders) vrijwilligers die mede zorgdragen voor de organisatie van de verschillende wedstrijden tijdens nationale zeilevenementen. Zoals ook staat omschreven in het 'onboarding handboek' verwachten wij van de ouders jaarlijks een mate van betrokkenheid.


Vacatures vrijwilligers

Gezocht

Commissaris sponsoring voor het bestuur van de Dutch High Performance Sailing Classes. Wie-o-wie? Meld je aan via secretaris@dutchhighperformancesailingclasses.nl

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die willen komen trainen, een opleiding tot trainer/coach volgen en naar sponsors. Interesse?

Meld je aan bij: secretaris@dutchhighperformancesailing.nlPrivacy Policy

Op 25 mei is de nieuwe privacywet AVG van kracht gegaan. Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom gaan we altijd veilig en zorgvuldig met je gegevens om. In onze privacyverklaring lichten we toe welke gegevens we opslaan en met welk doel. Uiteraard kun je je gegevens op elk moment wijzigen of verwijderen als je dat wilt.

AVG DHPSC privacy policy

Als je vragen en of opmerkingen hebt hierover neem dan contact met ons op via onderstaand mailadres.

secretaris@dutchhighperformancesailing.nl

namens het Bestuur

Dutch High Performance ClassesEreleden DHPSC

Rob Sepers

Rob Sepers is tijdens de online ALV van 2021 benoemd tot Erelid van de Dutch High Performance Sailing Classes.


Roel Bakker

Roel Bakker is in 2012 benoemd tot erelid vanwege zijn verdiensten als grondlegger van de 29er klasse in Nederland.

Roel heeft van 2005 t/m 2007 met het Skiff project een 29er vloot in Nederland geïntroduceerd en met het organiseren van trainingen en walactiviteiten de basis gelegd voor een aantrekkelijke en succesvolle jeugdzeilklasse.

Mede door de inzet van Roel is de 29er nu een gevestigde klasse in Nederland, die onderdeel uitmaakt van het Watersporttalentplan en aanwezig is op alle belangrijke jeugdzeilevenementen. Roel heeft vroeg gezien dat het skiffzeilen de toekomst heeft. Dit wordt bevestigd door de aanwijzing van de 49er FX, ook lid van de 9er familie, als vrouwenskiff voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.